Thursday, 16 February 2012

Slimming Patch Jun Gong / KS-M Paris

Slimming Patch Jun Gong / KS-M Paris 5 Pcs - RM 15
10 Pcs - RM 25
30 pcs - RM 60


Sememangnya Slimming patch direka khas utk tujuan slimming. Kesannya adalah maksimum berbanding foot patch detox. Toksin biasanya berkumpul di tapak kaki kerana gravity dan system limfa. Ttp lemak biasanya berkumpul di perut/paha/bahu. Oleh itu, hanya lekat slimming patch di tempat yg sesuai dpt menyingkirkan lemak lebihan.

Kilang pembuat Korea OEM Original foot patch dan gold original foot patch telah mengeluarkan sejenis Patch khas utk slimming diberi nama JUN GONG Slimming Patch. Dimana, Slimming patch Jun Gong ialah produk baru yg menggunakan ramuan herba semulajadi utk mempercepatkan pemprosesan lemak berlebihan. Slimming Patch tidak lekat di tapak kaki, ia dilekat di bahagian2 badan yg mempunyai lemak yg berlebihan. Selepas gunakan Slimming patch, tempat yg lekat slimming patch akan rasa sedikit panas, ini ialah kesan Slimming Patch mempercepatkan pembakaran lemak berlebihan.
Cara menggunakan slimming patch 
1. Keluarkan slimming patch drp bungkusannya,
2. Tanggalkan lapisan plastik dibhg berwarna merah jambu,
3. Bersihkan bahagian badan yg perlu buang lemak,
4. Lekatkan KS-M bahagian merah jambu berhala ke permukaan kulit,
5. Massage/urut mengikut arah jam 50 hingga 100 kali di atas pelekat slimming patch,
6. Selepas itu tinggalkannya apabila anda nak pergi jalan2 atau tidur,
7. Jangan buangkan slimming patch tersebut.
8. Gunakan ketas plastik tadi utk lekatkan balik di bhg merah jambu slimming patch,
9. Simpankan slimming patch tersebut dalam plastik bag yg ketat.
10. Apabila hendak menggunkannya, ulangkan langkah2 seperti di atas.
11. Slimming patch tersebut boleh dilekat dan ditanggalkan bila2 masa.
12. Guna sehingga semua herba merah jambu di serap habis atau sudah tiada sebarang rasa panas atau sakit (biasanya 3 hari) barulah tukar yg baru.
13. Utk mendapatkan kesan yg maksima, pihak kilang menasihatkan lekat slimming patch ditengah2 pusat, ttp bagi sesiapa yg rasa kesakitan sehingga tidak dpt tahannya, maka anda boleh tanggalkannya. Dan apabila kesakitan sudah hilang, anda boleh teruskan lekat di pusat. Sebab kesan yg maksima bukan semua orang boleh tahan.
14.Packing Terbaru KS-M Paris telah tukar nama kpd Jun Gong Slimming Patch. Setelah pihak kilang terima feedback drp customers, pihak kilang telah membuat kajian dan didapati sekiranya slimming patch dilekat di bhg perut, pusat dan paha dpt memberi kesan slimming yg lebih baik. Kilang menasihatkan supaya slimming patch adalah baik sekiranya dilekat 24jam (kecuali mandi & bersukan). Setelah 24jam slimming patch perlu ditukar baru utk mendpt kesan yg terbaik. Arahan penggunana slimming patch dlm bahasa english ada dicetak dimuka belakang slimming patch packing baru.

Peringatan: 
Slimming Patch Jun Gong / KS-M Paris yg dijual adalah terus dari Kilang Original.
SP ni adalah selamat utk digunakan dan tiada kesan sampingan. Seperti biasa, untuk pesakit darah tinggi dan jantung, serta pesakit kronik perlu mendapatkan nasihat doktor sebelum menggunakannya.
Wanita hamil dan menyusukan bayi, serta kanak-kanak di bawah umur 12 tahun dilarang menggunakannya
Elakkan dilekat di bahagian badan yang luka / berdarah / gatal / alahan
Untuk penggunaan luar sahaja. Jauhkan dari kanak-kanak.KS-M Paris VS JUN GONG SLIMMING Patch 
Supaya tidak kelirukan pengguna, Kilang Jun Gong yg merupakan pembekal foot patch yg terkemuka di rantau ini telah membuat keputusan untuk menukar bungkusan KS-M Paris dgn bungkusan baru yg tertumpu kpd pasaran export. Dimana, mulai akhir bulan Julai, bungkusan baru yg digantikan adalah seperti di bawah. Jenama Jun Gong digunakan seperti mana yg digunakan di atas kotak foot patch. KS-M Paris adalah jenama dibawah Jun Gong. Harap Maklum.

No comments:

Post a Comment